Együtt a gyűlölet ellen
 
 
 Kedves Amway Üzleti Vállalkozó!  
 
 
 
 
 
Nagy öröm számomra, hogy egy olyan vállalat részese lehetek, amely mindenki számára nyitva áll, tekintet nélkül a faji hovatartozásra, oktatásra vagy vallásra. Az Amway egyik alapelve, hogy segítsen az embereknek jobb életet élni, most még inkább igaz. Az Amway sikeresen teljesítette ezt a küldetést; mindig nagy örömömre szolgál, hogy tanúja lehetek annak a csodálatos sokszínűségnek, amely körbevesz az üzletben és azokon az eseményeken, ahol elismerjük és ünnepeljük az Amway Üzleti Vállalkozók teljesítményeit.

Mindannyiunk felelőssége felszólalni, fellépni és cselekedni az igazságtalanság és a faji megkülönböztetés ellen. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy olyan vállalat tagja lehetek, amely nem fog hallgatni.  Az Amway kiáll a fekete közösség mellett és adományokkal segíti az NAACP és a National Urban League szervezeteket, ezzel támogatva a rasszizmus elleni erőfeszítéseiket. Veletek együtt még erősebbé tesszük azt az elhatározást, miszerint az Amway-nél mindenkit szívesen látunk és elfogadunk, itt nincs helye fajgyűlöletnek.

Tisztában vagyunk vele, hogy ezek csak kis lépések egy hosszú és küzdelmes harcban, ahol a célunk egy igazságos társadalom megteremtése. Tudjuk, hogy többet kell tennünk ahhoz, hogy megtörjük az előítéletet és a csendet. Bíztatlak, hogy csatlakozz hozzánk a fekete közösség támogatásában és legyél részese a szükséges változásnak, hogy a társadalmunk mindenki számára jobb hely legyen.

Segíthetsz felhívni a figyelmet azzal, ha megosztod a LinkedIn vagy Instagram bejegyzéseimet a saját közösségi felületeiden, hozzátéve saját álláspontodat.


Black Lives Matter.


Melodie Nakhle
Managing Director – Europe and Southern Africa

 
 
 Az Amway üzlettel kapcsolatos általános kérdéseivel kérjük, forduljon munkatársainkhoz az infohu@amway.com e-mail címen.

Ha nem szeretne többé ilyen e-mail üzeneteket kapni tőlünk, kérjük, jelentkezzen be az Amway online-re és változtassa meg a kommunikációs beállításokat a Profilom – Személyes és kapcsolattartási adatok menüpontban.

Amway Hungária Marketing Kft. 1139 Budapest, Váci út 99. Balance Hall